Uvećanje i korekcija usana

hijaluron-usne-special-lips
Korekcija usana - dr Maja Jevdjević

Da bi usne izgledale onako kako vi to želite, potrebno je da se koristi vrhunski hijaluron, a takođe je potrebno iskustvo, veština i estetski doživljaj lekara koji radi intervenciju.

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lepe, jedre i prirodno rumene. Osećaj u usnama se ne menja. Usne izgledaju savršeno prirodno i tako ih osećamo, bilo na dodir ili bilo kakvu drugu senzaciju poput reakcije na toplo, hladno, ljuto…

Takođe nisu bolne, kao što je to slučaj kada se usne popunjavaju trajnim filerima. Prilikom ljubljenja ne oseća se nikakva promena u odnosu na usne pre punjenja.

Osim za povećanje volumena, moguće je dodavanjem hijalurona podmladiti i korigovati sitne bore oko usana.

Detaljnije na stranici Hijaluronski fileri.

Trajanje inervencije: 30 minuta

Cena

1 kubik – 250€

2 i više kubika – 200€ po kubiku

PODELI
Prethodni tekstoviPodmlađivanje dekoltea
Sledeći tekstoviUvećanje jagodica
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR