Utisak nedelje – Cellular Matrix

cellular matrix

 

Baš se radujem… Okružena sam ljudima koji rade na sebi, pozitivnim ljudima, svesnim. I moj utisak je da zaista ima sve više takvih. Sigurna sam u to. I drago mi je što inovativne  stvari koje radim u svojoj ordinaciji upravo privuku takve ljude.

Cellular matrix je savršena stimulacija kože faktorima rasta iz trombocita, u kombinaciji sa hijaluronom, koji koži daje momentalnu hidrataciju i vraća joj tonus. Pacijent u ordinaciju dođe da svojoj koži pruži najbolji mogući tretman, spreman da da 10ml krvi iz vene, kako bih ja dobila, nakon pripreme, krvnu plazmu bogatu faktorima rasta. Takva plazma, pomešana sa hijaluronom, injekciono se aplikuje u dermis, kako bi faktori rasta stimulisali sintezu kolagena i elastina.

Trudim se da što manje boli. Nanosim anestetik, da bi se bol maksimalno smanjila. Nakon tretmana koža bude crvena, ali se umiri već sutradan.

Ono što meni ostavlja utisak je svest pacijenata o fantastičnom efektu faktora rasta, koji nije vidljiv odmah, već nakon mesec dana. Ranije nisam imala utisak da je bilo svesti o tome. Sada sam sigurna. Broj pacijenata koji ciljano dođu u ordinaciju kako bi rekli da se ne vidi da je nešto na njima rađeno, da deluju prirodno, ali da im je koža elastičnija, hidriranija, odmornija, ujednačenog tna ili jednostavno ZDRAVA, svake nedelje raste.

Fantastično! Još jedan dokaz prepoznavanja kvaliteta.

PODELI
Prethodni tekstoviAkcija Mezoterapija celulita
Sledeći tekstoviAkcija Povecanje usana
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR