Tretmani protiv opadanja kose

protiv-opadanja-kose

Kosa predstavlja važan deo individualnosti svake osobe, a bolesti i anomalije na kosi, pored toga što predstavljaju veliki estetski, mogu biti i veliki psihološki problem.

Broj dlaka koji normalno opadne u toku dana je od 50 do 100, i to je fiziološko opadanje kose. Obimnije opadanje kose je siguran znak da se time treba ozbiljno pozabaviti.

Cilj terapije protiv opadanja kose je zaustavljanje opadanja i podsticanje korena kose na rast tj. stvaranje nove kose. S obzirom na raznolikost uzroka, ne postoji savršen lek, te najbolje rezultate daje kombinacija različitih metoda.  Metode koje koristimo u ordinaciji „Glamour“ su:

PODELI
Prethodni tekstoviUklanjanje strija
Sledeći tekstoviMezoniti
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR