Težnja ka lepoti

doktorka-maja

Cosmoprof – najveći sajam lepote u Evropi, mesto na kome svi tragamo za novim proizvodima i tehnikama, kako bi naše klijente učinili lepšim.

Međutim, to je i mesto gde možete videti ljude različitih stajlinga. Uvek se postavlja pitanje – šta je lepo? I zaključak je jedan –  lepo je ono što u nama samima izaziva osećaj zadovoljstva i samim tim povećava naše samopouzdanje.

Tako da sam ja sada tragala za novim kvalitetnim stvarima. Dok aplikujem takve proizvode, prosto verujem da su pravi, ulivaju mi sigurnost i rezultat bude očekivano odličan, a onda su i klijenti zadovoljni. E to je lepota i to mi je cilj – upakovati savršen proizvod onako kako klijent želi.

Valjda me je i sama Italija, pored sajma, inspirisala svojom lepotom i energijom. Bolonja, za koju kažu da je crvena, debela i učena – crvena, zbog fasada od terakote, debela, jer se u njoj lepo ručka, a učena, zato što je stari univerzitetski grad (sada svima poznata po Bolonjskoj konvenciji, kojoj pokušavamo da se prilagodimo). Meni se ovo učeni grad najviše dopalo. Stvarno ostavlja takav utisak, puna života, mladih ljudi, lepote… Modena, manji grad, poznat po Ferariju i Pavarotiju. Na našu sreću, posetili smo ga u vreme sajma cveća, i eto još jedne lepote!

Vrativši se u svoju ordinaciju, osunčanu, sa novim proizvodima, sa divnim ljudima, osećam još jednu lepotu svog posla…

 

 

PODELI
Prethodni tekstoviAkcija Lipoliza
Sledeći tekstoviAkcija Mezoterapija celulita
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR