рсд
No products in the cart.

Profhilo

Šta je PROFHILO?

To je najnovija vrsta tretmana na bazi hijaluronske kiseline za podmlađivanje, koji deluje na sve nivoe kože (hipodermis, dermis i epidermis). Za razliku od dermalnih filera, nije dizajniran da koži daje volumen (poput filera kojim radimo uvećanje usana, konturisanje lica i sl.), niti ima funkciju da ograniči mimiku u mišićima lica (poput botulinskog toksina). Umesto toga, ovaj anti-age tretman, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu, pored toga što intenzivno hidrira kožu, ima široko dejstvo na sve nivoe kože.

Kako deluje Profhilo?

Nakon tretmana, Profhilo stimuliše proizvodnju različitih tipova kolagena i elastina aktivacijom fibroblasta u dermisu. Ono po čemu je ovaj preparat jedinstven je proizvodnja keratinocita (ćelija epidermisa) i adipocita (masnih ćelija potkožnog tkiva). Šta to znači za našu kožu?

Anti-age delovanje na sva tri nivoa kože dajući joj potporu očuvanjem i obnavljanjem masnih ćelija, koje licu daju podršku, a koje se s godinama gube. Stimulacijom 4 različite vrste kolagena, kožu čini hidriranijom, elastičnijom, čvršćom, boljeg tonusa i teksture.

Pored lica, odličan je za kritične regije poput vrata, dekoltea, šaka, nadlaktica, kolena, stomaka… Potrebna su dva tretmana za pun efekat, a drugi se izvodi mesec dana nakon prvog. 

Osim za podmladjivanje kože lica, vrata i dekoltea profhilo postoji i u obliku PROFHILO BODY kada želimo da poboljšamo tonus i elestičnost kože na stomaku, nadlakticama i kolenima.Šta je PROFHILO?

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama