Podmlađivanje šaka

podmladjivanje šaka
podmladjivanje šaka

Podmlađivanje šaka

Mnoge žene, nažalost, zaboravljaju da se o negovanom izgledu ne sudi samo u odnosu na lice, pa često možemo videti negovana, zategnuta lica, a šake koje svojim daleko starijim izgledom odaju godine. Šake su najizloženije različitim štetnim faktorima: kumulativni efekti UV zračenja, isušivanje kože (usled dehidratacije, sapuni, hemikalije), tako da su najpodložnije prvim znacima starenja. Danas, možemo postići da vaše šake ponovo izgledaju lepo, negovano, jedro, životno.

Cilj tretmana je poboljšanje teksture kože, eliminacija pigmentacija, nadomešćivanje izgubljene potkožne masti. To se postiže kombinacijom sledećih intervencija:

PODELI
Prethodni tekstoviZatezanje tela
Sledeći tekstoviPodmlađivanje dekoltea
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR