рсд
No products in the cart.

Mezoterapija

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je metoda kojom se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, anioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u srednji sloj kože – mezoderm. Finim iglicama se koktel, koji dermatolog pravi individualno, prema tipu kože i starosti pacijenta, aplicira u željena područja.

Kada se koristi?

Mezoterapija je medicinska metoda za koju nikada nije rano. Njena primena je široka.

  • Lice, vrat, dekolte i šake – Primenjuje se kao preventiva, kod prvih znakova starenja. Ovakvom procedurom odlaže se starenje kože. Tretman je izuzetno dobar za negu suve, dehidrirane kože. Preporučuje se i onima čija je koža ostarila zbog godina, sunčanja, umora i kombinuje se odlično sa svim drugim procedurama, naročito sa hemijskim pilinzima.
  • Mezoterapija tela – lečenje celulita, zatezanje kože stomaka, kolena, nadlaktica, unutrašnje strane butina.
  • Mezoterapija kose – aplikacija lekovitih koktela radi sprečavanja opadanja kose, poboljšanja kvaliteta već postojeće i stimulacije rasta nove.

Efekti mezoterapije

Prvi efekti su vidljivi odmah nakon tretmana. Koža postaje jedrija, osveženija, blistavija, vraća joj se tonus i elastičnost. Ovim tretmanom postiže se intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, ublažavaju se prvi znaci starenja, a sam proces starenja se značajno usporava.

U cilju postizanja što boljih rezultata, preporučujemo da se urade 3 do 4 vezana tretmana, jednom nedeljno, kada su u pitanju lice, vrat i dekolte. Što se tiče mezoterapije tela (uklanjanje celulita, zatetanje tela) preporučujemo 6 do 8 tretmana, jednom nedeljno, radi postizanja maksimalnog efekta.

Da li boli?

Ne, tretman nije bolan, jer se radi izuzetno tankim iglicama.

Oporavak i nega nakon tretmana

Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo i može se nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama