Mezoterapija celulita

Mezoterapija celulita

Mezoterapija celulita

Mezoterapija je jedna od neprikosnovenih terapija za tretman celulita.
Za nastanak celulita odgovorno je više faktora: zadržavanje tečnosti, poremećaj cirkulacije, estrogenski receptori u podkožnom masnom tkivu, nepravilna ishrana, slaba fizička aktivnost…
Mezoterapijom se u kožu veoma tankim iglicama unose određeni mezoterapijski kokteli koji treba terapijski da deluju na celulit. Kokteli po sastavu mogu biti različiti u zavisnosti od stadijuma celulita. Dobar odabir koktela će učiniti da koža bude ujednačene teksture i da ima zategnutiji izgled.
Mezoterapija se radi u seriji od 6 do 8 tretmana, jednom nedeljno. U cilju postizanja što boljih rezultata, preporučujemo da uz mezoterapiju kombinujete još neke tretmane iz našeg Anticelulit programa.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Cena (po regiji): 6000din.

PODELI
Prethodni tekstoviKorekcija podočnjaka
Sledeći tekstoviUklanjanje strija
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR