рсд
No products in the cart.

Lipoliza

Šta je lipoliza?

Lipoliza je jedan od najefikasnijih tretmana u estetskoj medicini za oblikovanje tela današnjice. Za razliku od liposukcije, lipoliza je neinvazivna, nehiruška medicinska metoda topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na telu. Važno je napomenuti da ovo nije metoda za mršavljenje, već za lokalizovano uklanjanje masnih naslaga. U okviru tretmana, odgovarajući preparat unosi se direktno u masno tkivo, čime se razgrađuje membrana masnih ćelija i ona time trajno razlaže i uklanja.

 

Kada se koristi lipoliza?

Kada dijetama i vežbanjem ne možete skinuti uporne masne naslage sa određenih delova tela, kao što su: butine, stomak, bokovi, podbradak i zadnjica, onda je lipoliza pravo rešenje za vas. Sve je veća potreba za metodama preoblikovanja tela koje nisu invazivne – hiruške, kao što je to npr. liposukcija. Tako da sve više dobijaju na popularnosti metode koje nisu agresivne, a lipoliza je svakako jedna od njih. Stručnjaci

smatraju da je upravo lipoliza kao nehiruška metoda po učinku najbliža liposukciji.

Efekti lipolize

Kada se koktel ubriga u masno tkivo, on podstiče razgradnju masnih ćelija i dalje eliminisanje masnoće iz organizma prirodnim putem. Jednim tretmanom lipolize možete očekivati smanjenje obima od 2cm do 6cm, nakon mesec dana.

Da li boli?

Intervencija nije bolna. Sve što možete osetiti je blago bockanje kada se tankim iglicama ubrizgava koktel u masno tkivo.

Oporavak i nega nakon tretmana

Kako se lipoliza izvodi ubrizgavanjem koktela iglicama, ne treba da vas plaši crvenilo i peckanje nakon tretmana. Jako je važno da se posle lipolize okrenete zdravoj ishrani i zdravom načinu života, jer se u protivnom masne naslage mogu ponovo stvoriti.

Broj tretmana je individualan, zavisi od slučaja do slučaja. Iskustvo ukazuje da se najbolji rezultati u oblikovanju tela dobijaju ukoliko se lipoliza kombinuje sa drugim tretmanima kojima se pospešuje i ubrzava proces uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, kao što su limfna drenaža, anticelulit masaža i termo ćebe.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama