Korekcija bora

korekcija bora

Bore su sastavni deo izraza lica i nastaju kao posledica starenja kože i uticaja spoljnih faktora. Prirodno, nakon 30- te godine života vlakna elastina i kolagena gube na elastičnosti, a depoi hijalurona u koži polako isčezavaju, dajući joj umoran i dehidriran izgled. Ako tome dodamo i svakodnevno ponavljanje određenih pokreta lica tzv. mimiku, dobijamo više ili manje izražene bore na svakom licu.

Da bismo na pravilan način tretirali bore potrebno je da definišemo o kojoj vrsti bora je reč, pa tek onda da izaberemo proceduru kojom ćemo postići najbolje rezultate. Praksa je pokazala da se optimalni rezultati u tretiranju bora postižu kombinacijom različitih procedura:

PODELI
Prethodni tekstoviTerapija protiv pojačanog znojenja
Sledeći tekstoviZatezanje lica i vrata
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.

OSTAVITE ODGOVOR