рсд
No products in the cart.

Jalupro biorevitalizacija

Jalupro biorevitalizacija je savršen način podmlađivanja kože!

 

Ćelije potkožnog vezivnog tkiva nazivaju se fibroblasti. Fibroblasti deluju na formiranje kolagena i reparaciju oštećene kože, obezbeđujući koži elastičnost i boju. Fibroblasti se vremenom smanjuju, zbog starenja i drugih razloga. Uz to, proizvode kolagen uz podršku hranljivih materija, aminokiselina, koje su neophodne da nadoknade smanjenu aktivnost fibroblasta. Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta.

Jalupro, osim hijalurona, sadrži i grupu od 4 osnovne aminokiseline, koje pospešuju biorevitalizaciju kože, odnosno, podmlađuju kožni matriks, neutrališu posledice starenja i stimulišu kožu da postane mekša, elastičnija i zategnutija.

Prosto rečeno, ovaj preparat je saveznik naše kože, jer ono što ona gubi smanjenom proizvodnjom usled godina, kada procesi razgradnje polako nadvladavaju procese sinteze – Jalupro joj nadomešćuje!

Zato krenite na vreme da pružate vašoj koži ono što joj je potrebno, kako bi što duže bila čvrsta, elastična i blistava!

Može se raditi regija lica, vrata, dekoltea i šaka.

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama