рсд
No products in the cart.

Infuzija

Šta podrazumeva

Glamour infusion?

Regenerativna, antiging I terapijska metoda ​intravenske primene personalizovanih formula mikronutritienata (vitamina, minerala, aminokiselina, rastvora elektrolita) pripremljenih i ordiniranih od strane lekara specijaliste, a sve to u izuzetno prijatnom ambijentu Glamour infusion sobe.​

Intravenska primena podrzumeva davanje infuzionih vodenih rastvora preko vene direktno u cirkulaciju čime se obezbedjuje najviši mogući procenat (100%) iskoristljivosti unesenih supstanci, što je nemoguce uzimanjem suplemenata oralnim putem ili na neki drugi način. Voda čini 70% ljudskog organizma i varijacije u količini kod ljudi dovode do poremećaja ravnoteže i samim tim zdravlja.​

Hidratacija koja se postiže infuzijama je prvi i osnovni terapijski efekat.

Kada kažemo personalizovane infuzije – mislimo na formule koje se prave zasebno prema trenutnim potrebama svakog pacijenta. Dakle, ono što je dobro za mene – ne mora biti i za Vas. Takodje i to što je dobro za Vas danas ne znaci da ce to biti ista formula i tokom naredne posete.

Jako nam je važno da naglasimo da se primena Glmour Infuzije obavlja od strane i pod kontrolom Dr Milene Šibalić , lekara sa dugogodišnjim iskustvom u intenzivnom lečenju i estetskoj medicini. Kako bi se obezbedio uspeh ovakve metode i predupredile komplikacije važno je da je obavlja profesionalac u adekvatno prilagodjenim uslovima.Sigurni smo da će Vam naročito prijati i delovati terapeutski na Vas relaxirajući ambijent naše Glamour Infusion sobe

Personalizovane infuzije

Imuno infusion

Ako umete da ošluskujete svoj organizam uvek ćete primetiti prve znake prehlade , viremije i popuštanja odbrambenih mehanizama u borbi protiv bolesti. To je svakako momenat za primenu naše ImunoInfuzije. Takodje, ako patite od hroničnog oboljenja ili ste izlozeni hroničnom fizičkom/psihičkom naporu, pusač ste ili čest konzument alkohola – ne čekajte da vam organizam daje signale popuštanja, predupredite bolest, zakažite pregled – za Vas ćemo pripremiti našu ImunoInfuziju.

Beauty Infusion

Ovu formulu možemo opisati kao negu – od unutra ka spolja- from inside out. Nakon primene terapije Beauty Infuzijom dolazi do revitalizacije oštećene, dehidrirane kože, do obnavljanja i sjaja kose, noktiju. Usporava se starenje i propadanje tkiva. Efekti su vidljivi i dugotrajni.

Detox infusion

Savremen način živiota gde se brzo živi, mnogo radi i malo spava rezultuje stvaranjem prevelike količine toksina u organizmu koji pokreću mehanizme destrukcije tkiva i posledično stvara podlogu za ubrzano starenje, oboljevanje, pad raspoloženja, libida, lošu produktivnost i kvalitet života. Kada znate da vam sledi neki veći napor , put, ispit, posao…ne oklevajte, pomozite sebi Detox Infuzijama u našoj ordinaciji. Periodi produženog teškog napora će proci – moramo sprečiti posledice! Jedan od primera je AfterParty infuzija – dakle prethodnu noć ste imali valjan razlog da se veselite a dan nakon toga važan sastanak ili put. Uklonite posdice mamurkuka i u trenutku vratite vitalnost organizmu.

Relax infusion

Stres, nesanica, anksioznost. Smanjite osećaj napetosti, poboljšajte kvalitet sna , pomozite sebi da se lakše uspavate i da se budite naspavni. Poboljšajte raspoloženje. Primenom odredjenih elektrolita u okviru Relax Infuzija delujemo na membrane nervnih ćelija, njihovu stabilizaciju i Vaš boljitak.

Ponekad za PMS ima resenja.

Fitness Infusion

Ukoliko intenzivno vežbate Vašem tkivu je potrebno obezbediti adekvatne gradivne nutritiente, istovremeno ga hidrirati i očistiti od kiselih, toksičnih produkata.Ako ste na posebnom režimu ishrane, želite da oslabite sastojci iz naših formula Vam ubrzavaju metabolizam i istovrmeno nadoknadjuju oligoelemente koji su neophodni za zdrav organizam a čiji je unos često smanjen u okviru različitih dijeta.

Tailormade infusion

Naziv rezervisan za različite formule kojima tretiramo mnoga stanja prisutna u našoj populaciji kao što su: migrene, posledice vremenskih razlika kod putovanja , anemija,bolna stanja, i sl.

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama