Estetska medicina

Dr Maja Jevdjevic

Prof. dr Maja Jevđević, doktor estetske medicine, jedna je od prvih doktora u Srbiji opredeljenih za neinvanzivni pristup podmlađivanju i ulepšavanju. Zahvaljujući stalnom usavršavanju u našoj zemlji i inostranstvu, završenom doktoratu na Medicinskom fakultetu, velikom broju klijenata u prethodnih osam godina, pa samim tim i velikim iskustvom u praksi, danas, osim u svojoj ordinaciji radi i kao edukator u prestižnom estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica, gde sa zadovoljstvom svoje znanje prenosi doktorima i stomatolozima.

„Ponosna sam što danas imam mogućnosti da različitim metodama podmlađivanja maksimalno učinim svojim klijentima, bez narušavanja prirodnog izgleda. Moji klijenti su energija za svaki sledeći korak usavršavanja, a svaki taj korak je nova energija koju dajem njima.“

Naš Glamour centar nudi veliki broj usluga estetske medicine za naše korisnike:

PRP, Hijaluronski fileri, Kolagen indukciona terapija, Lipoliza, Mezoterapija, Terapija protiv pojačanog znojenja, Korekcija bora, Zatezanje lica i vrata, Zatezanje tela, Podmlađivanje šaka, Podmlađivanje dekoltea, Uvećanje i korekcija usana, Uvećanje jagodica, Korekcija brade i nosa, Korekcija podočnjaka, Mezoterapija celulita, Uklanjanje strija, Tretmani protiv opadanja koseMezoniti, Botox, Baby botox, Mezobotox, Mezoporacija, Radiotalasni lifting.

PODELI
Sledeći tekstoviPRP
dr Maja Jevdjević
Srećna sam što je nakon svih ovih godina rada, usavršavanja i napredovanja, uz vaše poverenje Glamour ispunio svoj cilj. Postao je prepoznatljivo mesto prijatnog, opuštajućeg ambijenta, dizajniranog za postizanje harmonije uma, duha i tela. Hedonistička oaza gde se prepuštate umeću našeg stručnog tima lekara i kozmetičara koji vam pružaju zadovoljstvo uspešnog lečenja i negovanja lica i tela, relaksiraju vas, smiruju vaše misli i osnažuju vaš duh i telo.