рсд
No products in the cart.

Aptos niti

Aptos niti

Aptos niti su niti nove generacije kojima se postižu revolucionarni rezultati u zatezanju lica. Za razliku od starijih metoda, ove niti su potpuno bioresorptivne, sa dodatkom hijalurona, čime se postiže podizanje volumena, zatezanje kože, podmladjivanje i eliminacija i najdubljih bora.

Jedan od prvih vidljivih znakova starenja kože je pojava bora na licu. Starenjem koža gubi svoju elastičnost, količina masnoga tkiva i kolagena sve se više smanjuje, a mišići lica gube tonus i delomično atrofiraju.

Bore na licu postaju sve izraženije, posebno one oko očiju i usana, obrazima nedostaje punoće. Lice starenjem izgleda umornije i opuštenije te gubi svež i mladenački izgled.

Danas se problemi vezani uz starenje kože rešavaju upotrebom najnovije generacije suspenzijskih niti – Aptos.

Tretman Aptos nitima spada u minimalno invazivnu metodu prilikom koje se mezoniti putem posebnih atraumatskih iglica apliciraju pod kožu. Niti su izrađene od materijala od kojeg se izrađuju posebni hirurški konci koji se koriste u različitim medicinskim zahvatima i u telu se nakon 6-8 meseci u celosti razgrade.

Kako izgleda postupak Aptos nitima?

Tretman Aptos nitima je minimalno bolan, a radi se uglavnom uz prethodnu aplikaciju lokalnog anestetika injekcijom. Ooptimalno vreme trajanja zahvata je od 30-60 min. Postupak je vrlo jednostavan, minimalno traumatski tako da su i moguće nuspojave vrlo retke i kratkotrajne.

Odmah po aplikaciji pacijent oseća blago zatezanje u području tretirane regije.

Na kojim se delovima lica mogu koristiti?

Aptos niti se koriste za korekciju bora, brazdi (dubljih bora), pušačkih bora (sitne bore oko usana), kožnih nabora i ožiljaka, nazolabijalnih brazdi, bora oko nosa, korekciju i podizanje podbradka, ali i za povećanje volumena usana. Takođe se uspešno primjenjuju kod podizanja obrva, korekcije bora na čelu, korekcije podočnjaka i upalne ivice ispod očiju te korekcije središnjeg dela lica i naglašavanja obraza.

Rezultati Aptis niti traju 1,5 – 2 godine.


Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama